برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب از حداقل استانداردهای جهانی سیستم یه Testbed لابراتوار سخت افزار اینه که قطعات سیستم باید در تمامی تست ها یکسان باشه. حتی در بعضی از مراجع ذکر شده تا جایی که ممکن هست حتی نسخه درایور ها، نسخه نرم افزارهای بنچ مارک و سیستم عامل هم تغییر نکنه ... من هم یه شخصه سعی می کنم برای اینکه بتونم نتایج این مادربرد رو با سایر مادربردهایی که قبلاً تست کردیم در چارت های مربوطه مقایسه کنم و مرجع نتایج لابراتوار کامل تر و از همه مهم تر دارای اعتبار بیشتری باشه در تمامی تست ها از قطعات و تا جایی که ممکنه درایورها و نرم افزارهای با نسخه یکسان استفاده کنم.
یه سری از نرم افزارهای بنچ مارک و گیم هایی که در تست های کارایی از نتایجشون استفاده میشه نیاز به نصب nVIDIA PhysX دارند .... این درایور انویدیا واسه اونه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیک سوالی یادم رفت داستان درایور انویدیا چیه ؟ اینکه کارتش AMD هست
Bookmarks